Tomislav Vlahović - Neurospine
Stručnjaci / Tomislav Vlahović

Dr. sc.
Tomislav Vlahović

dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, subspecijalist plastične kirurgije

Završio Medicinski fakultet u Zagrebu. Sudjeluje u radu liječničke službe HNS-a, a liječnik je i seniorske nogometne reprezentacije Hrvatske. Također je član zdravstvene komisije hrvatskog nogometnog saveza.

Rođen u Zagrebu 21.04.1973. gdje je završio osnovno i srednje školsko obrazovanje , te 1997 g. medicinski fakultet u Zagrebu. Nakon odrađenog pripravničkog staža u klinici za dječju kirurgiju, 1998 g. započeo je specijalizaciju iz opće kirurgije na Klinici za traumatologiju u Zagrebu koju je završio 2002 g. Užu secijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne kirurgije završio je 2004 g. na klinici za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju KB Dubrava. Užu specijaliziaciju iz traumatologiju završio je 2015 g.na klinici za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

Od 1998.g radi na zavodu za kirugiju šake klinike za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice.
Redoviti je predavač na AO tečajevima iz kirugije šake i r zgloba, suradnik na dodiplomskoj nastavi iz sportske traumatologije, te postdiplomskoj nastavi iz ortopedije i traumatologije na medicinskom fakultetu u Zagrebu. Redovit član hrvatskog društva plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije HLZ-a , te tajnik hrvatskog traumatološkog društva HLZ-a.
Od 2001 sudjeluje u radu liječničke službe Hrvatskog nogometnog saveza, od 2013 liječnik seniorske nogometne reprezentacije Hrvatske. Član zdravstvene komisije hrvatskog nogometnog saveza.

Ostali stručnjaci odjela

Tomislav Čengić

Specijalist ortopedije i traumatologije.
Fellow RNOH London, Ujedinjeno Kraljevstvo.
Fellow Universitätspital Basel, Švicarska.
Dobitnik državne nagrade RH “Faust Vrančić” za inovacije u ortopediji.

Mislav Jelić

Specijalist ortopedije i subspecijalist traumatologije, višestruko međunarodno nagrađivani stručnjak za liječenje bolesti koljena. Posjeduje višegodišnje iskustvo bavljenja ugradnjom endoproteza koljena.

Dejan Blažević

Dr. sc. Dejan Blažević, dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije, zaposlen je na Zavodu za sportsku traumatologiju Klinike za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu. Također, obnaša funkciju administrativnog tajnika Hrvatskog traumatološkog društva Hrvatskog liječničkog zbora te djeluje kao liječnik U-19 Hrvatske nogometne reprezentacije i KK Cedevita Junior Zagreb. Diplomirao je 2014. na Medicinskom fakultetu