Privola za obradu osobnih podataka - Neurospine

Privola za obradu osobnih podataka

Davanjem privole pristajete na prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih kontakt podataka koje ste unijeli u web obrazac putem web stranica na web sjedištu www.neurospine.hr, ustupljenih Specijalnoj bolnici NEUROSPINE,  Zaharova 3 Zagreb, OIB: 84242053581. Riječ je o podacima navedenim u web obrascu, a koji se, uz vašu privolu, mogu koristiti isključivo u svrhe koje su navedene u tekstu pojedine privole na web obrascu. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te privolu niste dužni dati odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u web obrazac niti pristati da se već dostavljeni podaci koriste u opisane svrhe.

Specijalna bolnica NEUROSPINE će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)  uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Specijalna bolnica NEUROSPINE štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Obradi osobnih podataka možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka u svrhu marketinškog informiranja. Opoziv privole možete podnijeti osobno u službenim prostorijama Specijalne bolnice NEUROSPINE u redovno radno vrijeme, poštom na adresu Specijalna bolnica NEUROSPINE, Zaharova 3, Zagreb, e-poštom na adresu info@neurospine.hr. Na iste načine možete zatražiti uvid u svoje osobne podatke, privole za korištenje osobnih podataka, zatražiti preuzimanje svojih osobnih podataka, brisanje svojih osobnih podataka (osim podataka za koje postoji zakonska osnova za njihovo čuvanje) i ostala prava propisana Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Naknadno povlačenje privole, ne utječe na zakonitost ranije provedenih obrada osobnih podataka.

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 16 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Privoli.

Više o zaštiti osobnih podataka, pravima koja Vam prema Općoj uredbi o zaštiti podataka pripadaju i načinu ostvarenja tih prava možete saznati ovdje.

Službenik za zaštitu osobnih podataka:

Tihana Kolar, bacc. med. techn.