Stručnjaci / Vanja Ramljak

Bacc. med. techn.
Vanja Ramljak

glavna sestra Poliklinike Rotim, mag. med. techn.

Vanja je rođena 12. svibnja 1985. Srednju medicinsku školu završila 2004. u Novoj Biloj. Odmah po završetku srednje škole počela je raditi u struci. Diplomirala je u Zagreb na Zdravstvenom veleučilištu.

Nakon završetka studija radi u Domu zdravlja Zagreb u ordinaciji obiteljske medicine. 2017. godine zapošljava se na Klinici za neurokirurgiju KBC-a Sestre milosrdnice na mjestu zamjenice glavne sestre u jedinici postintenzivne medicinske skrbi, a već 2018. godine preuzima funkciju glavne sestre navedenog radilišta. U želji za daljnjim napredovanjem, iste godine završava program stručnog usavršavanja – Menadžera u zdravstvu pri poslovnom učilištu Experta. Također, autorica je i koautorica brojnih stručnih članaka iz područja sestrinstva. Početkom 2019. godine postaje glavna sestra Specijalne bolnice NeuroSpine i Poliklinike Rotim, a sada obavlja funkciju glavne sestre u Poliklinici Rotim. Trenutno završava sveučilišni diplomski studij, smjer sestrinstvo, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Ostali stručnjaci odijela

Krešimir Rotim

Član Svjetske Akademije Neurokirurga (WANS). Potpredsjednik Svjetske Udruge Neurokirurških društava (WFNS). Dekan Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu. Dobitnik nagrade grada Zagreba za vrhunska dostignuća u medicini.

Tomislav Sajko

Diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent je na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu i radi kao specijalista neurokirurg u Klinici za neurokirurgiju KBC „Sestre milosrdnice“.

Ante Subašić

Diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu i radi kao specijalista neurokirurg u Klinici za neurokirurgiju KBC „Sestre milosrdnice“ u Zagrebu. Član je više domaćih i međunarodnih stručnih društava.

Ivan Škoro

Radi kao specijalist neurokirurg u Klinici za neurokirurgiju KBC „Sestre milosrdnice“ u Zagrebu od 2010. godine. Uže područje interesa mu je kirurgija vratne i slabinske kralježnice te endoskopska kirurgija hipofize.

Boris Božić

Diplomirao 1983. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu. Specijalizaciju iz neurokirurgije započeo je u Klinici za neurokirurgiju Kliničke bolnice “Sestre milosrdnice” 1987. godine.