Stručnjaci / Josip Subašić

Josip Subašić

bacc. physioth., DNS terapeut

Rođen 26. Studenog 1988. u Livnu, BiH. Završava srednju zdravstvenu školu u Splitu, smjer zdravstveno-laboratorijski tehničar. Upisuje 2009. stručni studij fizioterapije, a diplomira u veljači 2013.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu s temom završnog rada “Operacija hernije lumbalnog diska i rehabilitacija nakon operacije”. Pripravnički staž odrađuje od rujna 2013. do rujna 2014. u Poliklinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Jadran”. Od ožujka 2014. do ožujka 2015. radi kao zamjena u KBC Split. Od kolovoza 2017. radi kao fizioterapeut Klinike za reumatologiju fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KBC “Sestre milosrdnice” te istovremeno od listopada 2017. kao fizioterapeut Specijalne bolnice Neurospine. U veljači 2018. završava tečaj DNS-stupanj A. U svibnju 2018. završava tečaj DNS – stupanj B.

Ostali stručnjaci odijela

Martina Novak Juraić

Završila Specijalistički diplomski studij fizioterapije u Zagrebu. Cijeli svoj profesionalni put usmjerena je na područje poremećaja mišićno-koštanog sustava, osobito kralježnice. Završila je brojne dodatne edukacije u tom smjeru. Autor je nekoliko radova za trajno usavršavanje struke pri Hrvatskoj komori fizioterapeuta.

Filip Šimunović

Završio studij fizioterapije pri zdrastvenom veleučilištu u Vukovaru 2015. godine. 2016. godine završava pripravnički staž te isto vremeno volontira u rukumetnom klubu
PPD Zagreb. Od 2017.godine član je Hrvatske muške rukometne reprezentacije te fizioterapeut u nogometnom klubu HNK Cibalia Vinkovci. Stručno se usavršava te završava Maitland level 1 i 2a, DNS modul A i B.

Dubravka Sajković

Područja interesa su joj bolna stanja kralješnice i mišićno koštanog sustava, postoperativna rehabilitacija, rehabilitacija bolesnika nakon ozljeda te sportska medicina. Član je Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu te Hrvatskog vertebrološkog društva.