Stručnjaci / Dubravka Sajković

Dubravka Sajković

dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije

Područja interesa su joj bolna stanja kralješnice i mišićno koštanog sustava, postoperativna rehabilitacija, rehabilitacija bolesnika nakon ozljeda te sportska medicina. Član je Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu te Hrvatskog vertebrološkog društva.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2013. g. Po obavljenom pripravničkom stažu u Klinici za traumatologiju radila je kao liječnik opće medicine u Domu zdravlja Zagreb-Zapad i Zagreb-Centar. 2009. godine započela je specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije u Klinici za traumatologiju Zagreb (od 2010. godine promjena naziva ustanove u KBC Sestre milosrdnice, Klinika za traumatologiju).

U tijeku specijalizacije završila je Poslijediplomski specijalistički studij iz fizikalne medicine i rehabilitacije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. 2013. godine položila je specijalistički ispit iz fizikalne medicine i rehabilitacije i od tada radi kao specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije u Kliničkoj jedinici za rehabilitaciju traumatoloških bolesnika, Klinike za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, KBC Sestre milosrdnice. Aktivno je sudjelovala na više domaćih i međunarodnih stručnih i znanstvenih skupova. Trenutno je na doktorskom studiju iz kineziologije (smjer kineziterapija), Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ostali stručnjaci odijela

Martina Novak Juraić

Završila Specijalistički diplomski studij fizioterapije u Zagrebu. Cijeli svoj profesionalni put usmjerena je na područje poremećaja mišićno-koštanog sustava, osobito kralježnice. Završila je brojne dodatne edukacije u tom smjeru. Autor je nekoliko radova za trajno usavršavanje struke pri Hrvatskoj komori fizioterapeuta.

Josip Subašić

Rođen 26. Studenog 1988. u Livnu, BiH. Završava srednju zdravstvenu školu u Splitu, smjer zdravstveno-laboratorijski tehničar. Upisuje 2009. stručni studij fizioterapije, a diplomira u veljači 2013.

Filip Šimunović

Završio studij fizioterapije pri zdrastvenom veleučilištu u Vukovaru 2015. godine. 2016. godine završava pripravnički staž te isto vremeno volontira u rukumetnom klubu
PPD Zagreb. Od 2017.godine član je Hrvatske muške rukometne reprezentacije te fizioterapeut u nogometnom klubu HNK Cibalia Vinkovci. Stručno se usavršava te završava Maitland level 1 i 2a, DNS modul A i B.