Specijalističke djelatnosti 2018-08-14T14:39:03+00:00

SPECIJALISTIČKE DJELATNOSTI

Specijalna bolnica Neurospine je specijalizirana zdravstvena ustanova posvećena neurološkim bolestima središnjeg i perifernog živčanog sustava, te bolestima lokomotornog sustava.

NARUČI SE

SPECIJALISTIČKE DJELATNOSTI

Specijalna bolnica NeuroSpine je specijalizirana zdrastvena ustanova posvećena neurološkim bolestima središnjeg i perifernog živčanog sustava, te bolestima lokomotornog sustava.

NARUČI SE

Pružamo Vam vrhunsku medicinsku skrb!

Individualizirani pristup bolesniku u cilju postavljanja točne dijagnoze i izbora optimalne metode liječenja

2020-06-09T11:42:37+00:00

Neurokirurgija

Neurokirurški tim svakom bolesniku pristupa individualno s naglaskom na egzaktnu dijagnostiku i izbor optimalne metode liječenja obzirom na opće stanje, kliničku sliku, neurološki status i nalaze neuroradioloških pretraga bolesnika. Neurokirurški tim primjenjuje minimalno invazivne dijagnostičko/terapijske zahvate (dijagnostička/tereapijska spinalna intervencija).

2019-07-02T14:05:56+00:00

Ortopedija

Specijalisti ortopedije i traumatologije vrše specijalistički pregled, dijagnostičku obradu u smislu ultrazvučne dijagnostike lokomotornog sustava kao i terapijske metode intraartikularnim injekcijama (Synocrome, Durolane viskosuplementni preparati te kortikosteroidni depo preparati). Savjetuju bolesnike o kiruškom liječenju degenerativnih bolesti zglobova kao i ugradnji umjetnih zglobova ramena, kuka i koljena, te o kiruškom liječenju sportskih ozljeda, artroskopskoj kirurgiji te rekonstrukcijama ligamentarnog aparata.

2020-06-09T11:43:28+00:00

Radiologija

Radiološka dijagnostika u Specijalnoj bolnici NeuroSpine raspolaže RTG uređajem Siemens Cios Select najnovije generacije. Siemens Cios Select je mobilni RTG uređaj koji se koristi u radiološkoj dijagnostici i intraoperativno u neurokirurgiji i ortopediji. Karakteristike Siemens Cios Select uređaja su RTG slike odlične rezolucije, te niska doza zračenja bolesnika koja se automatski bilježi i pohranjuje u bolesnikovu bazu podataka. Ultrazvučni uređaj Siemens Acuson X300 je kompaktni, mobilni uređaj koji je karakteriziran izvrsnim kliničkim performansama, te omogućuje ultrazvučnu dijagnostiku krvožilnog sustava glave i vrata, te lokomotornog sustava.

2018-10-15T14:19:07+00:00

Fizikalna medicina i rehabilitacija

Organizacija rada fizikalne medicine i rehabilitacije bazirana je na individualnom i cjelovitom pristupu svakom bolesniku kroz multidisciplinarni tim stručnjaka koji su uključeni u proces rehabilitacije. Osobito smo ponosni na naše iskustvo u radu sa bolnim stanjima kralješnice različite etiologije kao i na postoperativnu rehabilitaciju nakon kirurških zahvata na kralježnici.

2020-06-09T11:44:16+00:00

Neurologija

U neurofiziološkoj dijagnostici koristimo najsuvremenije dijagnostičke aparate uz najnoviju kompjutorsku opremu i software, te različite vrste registracijskih elektroda koje se biraju prema ekspertnom mišljenju neurologa. Tako započinjemo učinkovitije liječenje zajednički, uz aktivnu ulogu našeg bolesnika.

NARUČI SE

Posebnost Specijalne bolnice NeuroSpine je integrirani pristup bolesniku u kojem neurokirurzi, neurolozi, radiolozi, fizijatri, fizioterapeuti, ortopedi i anesteziolozi djeluju kao jedinstven tim.

REZERVIRAJ TERMIN