Dr. Dubravka Sajković 2018-09-18T12:49:25+00:00

Dr. Dubravka Sajković

2003. godine diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Po obavljenom pripravničkom stažu u Klinici za traumatologiju radila je kao liječnik opće medicine u Domu zdravlja Zagreb-Zapad i Zagreb-Centar. 2009. godine započela je specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije u Klinici za traumatologiju Zagreb (od 2010. godine promjena naziva ustanove u KBC Sestre milosrdnice, Klinika za traumatologiju).
U tijeku specijalizacije završila je Poslijediplomski specijalistički studij iz fizikalne medicine i rehabilitacije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. 2013. godine položila je specijalistički ispit iz fizikalne medicine i rehabilitacije i od tada radi kao specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije u Kliničkoj jedinici za rehabilitaciju traumatoloških bolesnika, Klinike za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, KBC Sestre milosrdnice. Područje interesa joj je rehabilitacija bolesnika nakon ozljeda, postoperativna rehabilitacija te sportska medicina. Redoviti je član je Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu te Hrvatskog vertebrološkog društva.
Aktivno je sudjelovala na više domaćih i međunarodnih stručnih i znanstvenih skupova. Trenutno je na doktorskom studiju iz kineziologije (smjer kineziterapija), Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.